Tagliatelle cu hribi

de lilik in Paste, 12 Dec 2011 | 10760 vizualizari

 

Cred ca toti sunteti de acord cand spun ca hribii sunt senzationali...

 

INGREDIENTE

  • 20 gr hribi uscati
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 gr tagliatelle
  • 1 cescuta vin alb
  • sare,piper dupa gust.
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu hribi:

Punem hribii la inmoi in apa calduta cel putin 30 de minute.

Curatam cateii de usturoi si ii punem intregi cu putin ulei de masline pe foc si cand incepe sa se coloreze punem hribii storsi.Ii saltam putin,apoi stingem cu vinul,pe care il lasam sa se evapore,apoi adaugam treptat din apa in care au fost pusi hribii si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Intre timp punem apa pt tagliatelle la fiert si cand da in clocot punem tagliatellele si le lasam sa fiarba 2 minute mai putin decat este scris pe ambalaj,dupa care le scoatem din oala si le punem peste ciuperci,adaugand alta apa de la hribi,daca nu un polonic din apa in care au fiert pastele.

Amestecam usor si la sfarsit adaugam patrunjel verde si parmezan ras dupa plac.

Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu hribi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bavette cu dovlecei și ciuperci