Tagliatelle cu sos alb

de anamaria33 in Paste, 22 Sep 2014 | 5176 vizualizari

 

Am folosit produse diferite de cele din Romania pt ca eu locuiesc in strainatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 200-400 g piept de pui, taiat in bucatele
  • 500 ml smantana lichida pt. gatit (Rama)
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 150-200 g ciuperci (la alegere: crude sau de la doza)
  • 1 ardei gras, galben
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb:

Se fierb tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Pieptul de pui se frige dupa care se lasa la racit.

Dovleceii, vinetele, ardeiul si ciupercile se frig in putin ulei de masline. Cand sunt fripte se adauga pieptul de pui si se amesteca putin in timp ce se adauga smantana de gatit. Se lasa la fiert intre 8-10 min.

Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu pui in sos alb