Tagliatelle cu sos de rosii si bacon

de T I M E A in Paste, 3 Apr 2014 | 10509 vizualizari

 

Daca venit acasa obositi si nu stiti ce sa gatiti ca sa nici nu va consume mult timp, va spun eu acum o reteta foarte rapida de paste, care mai e si foarte delicioasa pe deasupra. E perfecta reteta aceasta pentru un pranz tarziu sau pentru o cina timpurie.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr Tagliatelle
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 350 gr suc de rosii de casa
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • ½ lingura faina
  • busuioc verde
  • sare si piper dupa gust
  • 100 gr sunca Padurea Neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii si bacon:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intr-un wok punem uleiul la incins si calim in el ceapa si ardeiul tocate marunt.

Adaugam faina, amestecam si treptat turnam sucul de rosii amestecand in continuare si adaugand si o lingurita de zahar.

Lasam sa fiarba 2-3 minute apoi adaugam usturoiul tocat marunt si busuiocul tocat. 

Saram si piperam dupa gust.

Lasam sa fiarba aprox 10 minute amestecand din cand in cand.

Pastele fierte, scurse de apa si trecute pe sub un jet de apa rece le adaugam peste sos si amestecam.

Bacon-ul il prajim pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Servim pastele cu bacon-ul prajit.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii