Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui

de Bunica in Paste, 29 Mar 2014 | 4547 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pastele proaspete.Cumparand o cutie cu tagliatelle m-am gandit sa le prepar cu un sos pesto de busuioc.Au fost foarte gustoase!Sa nu credeti ca m-am invrednicit sa fac eu pesto,nuuuuuuuu l-am cumparat;)

 

INGREDIENTE

  • 100 g. tagliatelle
  • 50 g. unt
  • o pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • o lingurita pesto cu busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui:

Intr-o cratita cu apa fierbinte si sare se pun pastele la fiert.

Pulpa de pui dezosata,sarata si piperata se pune la fript in tigaia Dry cooker.

Cand pastele sunt fierte se scurg,se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca impreuna cu untul taiat bucatele.

Pulpa de pui fripta se aseaza pe farfurie alaturi de paste peste care am pus o lingura de pesto.

TIPS-URI

1

daca va place mai aromat se poate condimenta carnea cu busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]