Tarhon in otet

de Alexandra Burz in Conserve, 14 Aug 2013 | 4308 vizualizari

 

M-am apucat de tuns tarhonul..asa e de bun la o ciorbitza acra.. :)

 

INGREDIENTE

  • tarhon
  • otet
  • sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Tarhonul proaspat cules se spala bine

Se indeparteaza frunzulitele de pe tulpina

Se aseaza in borcan, lasandu-se gol cam de 2 degete

Se adauga otetul amestecat cu o lingurita rasa de sare

Se infileteaza borcanul si se pune in camara pentru iarna :)

TIPS-URI

1

se poate folosi si dupa aproximativ 2 luni intrucat este deja usor murat

2

se poate folosi atat pentru ciorba acra, cat si pentru cele de fasole boabe sau cea de perisoare cu bulion intrucat le da un gust aparte ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet