Tarta aperitiv cu ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 7845 vizualizari

 

Am vrut ceva buuuun de post. Am facut aceasta tarta cu ciuperci care a iesit o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleirotus
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml ulei
  • Sare
  • piper
  • ulei pentru uns formele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu ciuperci:

Cartofii si morcovul se curata si se pun la fiert.

Cand sunt fierti se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.

Ciupercile spalate,curatate le-am dat prin blender.

Ceapa se toaca marunt.

Patrunjelul spalat se toaca marunt.

Toate ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca bine.

Saram si piperam totul dupa gust.

Formele se ung cu ulei si punem compozitia in ele.

Introducem formele in cuptorul preincalzit la 160 grade pentru 30-35 minute.

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte legume dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

19.11.2013, 23:39

cred ca a fost gustoasa

mihaelar63 1

20.11.2013, 00:47

Trebuie sa execut si eu bunatate de tarta

Bunica 1

20.11.2013, 14:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive din foietaj cu ciuperci.