Tarta cu branza sarata

de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2015 | 3055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de aluat sarate sau foietaj (sa nu fie aluat dulce)
  • 250 g branza ricotta
  • 150 g ricotta sarata,telemea
  • 150 g branza moale(urda,branza de capra,etc)
  • 70 g parmezan
  • sare
  • 5 galbenusuri
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza sarata:

Se dau pe razatoare branzetuile sau se sfarma cu mana,apoi se amesteca cu sare si galbenusuri.

Albusurile se bat spuma tare si se amesteca incet cu branza.

Se aseaza prima foaie de aluat in tava se adauga branza,apo cealalta bucata de aluat taiata fasii.

Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval