Tarta din secara cu spanac

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 5576 vizualizari

 

Despre tarta cu spanac pot sa va spun ca este usoara, consistenta, din categoria shabby chic. Usor de facut si de impresionat.

 

INGREDIENTE

  • -aluat de tarta din faina integrala de secara
  • -1 ceapa medie
  • -3-4 catei de usturoi
  • -500g spanac congelat
  • -1 ou
  • -250g branza de oaie
  • -cascaval pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din secara cu spanac:

Se coace aluatul de tarta in cuptorul incins la 200 grade timp de 15-20 minute. Intr-o tigaie antiaderenta se soteaza usor usturoiul si ceapa tocate marunt intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga spanacul, iar cand amestecul capata o consistenta cremoasa, se adauga branza rasa si un ou. Se adauga peste aluatul de tarta si se coace timp de 15 minute sau pana cand umplutura capata o crusta. Se portioneaza si se serveste decorata cu cascaval ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din secara cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:28

Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.

Teo 1

06.01.2011, 22:32

sunt sigura ca e ceva plin de vitamine si usor de digerat 1!

Bucataras 1

06.01.2011, 22:34

immm, arata super, cred ca-i delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)