Tarta " mozaic"

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2015 | 4119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 gr faina
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml lapte
  • 50 ml apa
  • 2 linguri ulei
  • 2 ou petru uns
  • 4 bucati carnati cabanos
  • Mustar pentru servire
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta " mozaic":

Dizolvam drojdia in laptele caldut impreuna cu zaharul. Se cerne faina intr-un vas. Se face o gropita in mijloc si se adauga drojdia dizolvata in lapte. Se amesteca putin, apoi se adauga apa si uleiul. Se framanta un aluat elastic si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Apoi luam putin din aluat. Restul de aluat il intindem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cabanosul il taiem in bucati si il asezam peste aluat din loc in loc. Aluatul pastrat il intindem si il taiem fasii si il punem peste cabanos. Ungem tarta cu ou batut. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C 20-25 minute. Servim cu mustar. Pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

Cabanosul nu se unge cu ou, arata urat, ungem doar aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta " mozaic"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de legume la cuptor