Tarta rapida cu crema alba de frisca

de rivka in Prajituri, 18 Ian 2010 | 6599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat de tarta
  • jumatate de l lapte
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 gr unt
  • 200 grame ciocolata alba crispy
  • un plic budinca de vanilie la rece
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • nuca de cocos pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu crema alba de frisca:

Se pune laptele la foc impreuna cu ciocolata,untul si zaharul vanilat pana la fierbere.Se lasa sa se raceasca complet.

Se aduga praful de budinca de vanilie si se mixeaza, apoi frisca lichida si se mixeaza pana obtinem o crema fina.

Se umple blatul de tarta cu crema obtinuta se stropeste cu cocos din belsug si se da la rece cel putin 1 ora inainte de a fii taiat.

Blatul se repara dupa reteta postata de miha http://www.bucataras.ro/retete/2086/tarta-cu-ciocolata.html

aici: , eu l-am cumparat gata facut(am constatat ca e bun si ies mai ieftin asa daca il cumpar gata facut).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu crema alba de frisca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

danygospodina 1

19.01.2010, 15:18

Ce minunat, arata ca praji "nefacuta" a lui Gaby. Puteai sa o ornezi cu un fluturas!

Teo 1

19.01.2010, 21:02

of, offff ,''imi lasa gura,apa'' !

ionix 1

27.01.2010, 13:42

100% praji' asta mi-ar placea la nebunie... mie-mi place la nebunie vanilia... praji cu vanilie sau aroma de frisca sunt preferatele mele... dupa ele, vin alea cu cioco la favorite cu ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuccidati - biscuiti sicilieni pentru Craciun