Tartine cu mazare verde

de mihaelar63 in Sandvisuri, 12 Dec 2014 | 3541 vizualizari

 

Am descoperit pireul de mazare care este senzational de gustos si mai usor digerabil decat fasolea frecata . Are o culoare vibranta care imi aminteste de primavara si care ma binedispune . Este excelent servit pe tartine cu putin gogosar in otet ..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mazare verde congelata
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita ierburi de Provence [ rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.]
  • 1/2 lingurita pasta de Wasabi [ sau de hrean ]
  • paine pentru tartine
  • gogosari in otet http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-in-otet-66070.html
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu mazare verde:

  1. Ceapa se curata si se toaca marunt .
  2. Prajiti usor ceapa in ulei de masline ,1-2 minute .
  3. Adugati mazarea, ierburile aromate , sare  si 1/2 cana apa .
  4. Dati un clocot, puneti wasabi si blenduiti cu ajutorul  mixerului vertical de mana .
  5. Serviti pireul de mazare pe  felii de paine  prajite sau nu dupa preferinta .
  6. Mazarea fiind mai dulce , merge bine cu gogosari in otet .

 

TIPS-URI

1

Wasabi poate fi inlocuit cu pasta de hrean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici