Telemea de vaca cu rozmarin

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 5401 vizualizari

 

O colega tot cumpara cuburi de branza macerate in ulei de masline cu diverse condimente . Mi-am zis : eu de ce nu pot face asa ceva ? .
A rezultat un aperitiv gustos , interesant si usor de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea vaca
  • 1 ardei rosu 
  • 1 ardei iute rosu , uscat
  • 4 catei de usturoi 
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri rozmarin
  • 6 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca cu rozmarin:

  1.  Branza se taie cubulete cam de 3/3 cm .
  2.  Usturoiul , ardeii se curata si se toaca marunt + rozmarinul tocat se amesteca cu uleiul de masline si pasta de ardei.
  3.  Pentru potentarea gusturilor am dat amestecul 1 minut la incalzit in cuptorul cu microunde .
  4.  Amestecati uleiul cu cuburile de telemea cu grija .
  5.   Telemeaua astfel preparata este deosebit de gustoasa dupa ce sta la macerat la rece macar o saptamana .

TIPS-URI

1

 Pastrati preparatul intr-un borcan  cu capac in frigider . eu am pastrat si 3 saptamani .

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi