Tiramisu reţetă originala

de cristeena20 in Prajituri, 2 Ian 2013 | 4512 vizualizari

 

De revelion am facut Tiramisu reţetă originala..a iesit excelent!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi
  • 500 gr branza mascarpone
  • 80 gr zahar
  • 5 galbenusuri
  • 3 albusuri
  • esenta de rom
  • bayley sau amaretto sau bourbon (eu am pus lichior de cherry)
  • 1 cana mare espresso tare
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura ciocolata pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originala:

Tiramisu reţetă originala

-Facem intai cafeaua si o lasam la racit. Eu am pus in ea putina esenta de rom si putin lichior de cirese.

- Intre timp preparam crema: mixam bine galbenusurile cu zaharul  si apoi adaugam branza mascarpone. Separat batem albusurile spuma si inglobam cu o lingura la crema de mascarpone. Amestecam bine si mai adaugam dupa preferinta rom si lichior.

- Pregatim un vas- punem putina crema pe fund si apoi punem piscoturile inmuiate in cafea, deasupra primului strat punem iar crema, apoi pudram putin cu ciocolata pudra, punem iar piscoturi (repetam pana terminam piscoturile si crema). La final deasupra se presara cu cacao.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
TiramisuTiramisu reţetă originală