Tocana cu carne de porc si ardei copt

de Constelatialeu in Porc, 15 Aug 2017 | 3300 vizualizari

 

Imi plac ardeii copti, ceapa calita si binenteles leguma porcu'.......:)))))

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc
  • 5 cepe mari
  • 4 ardri capia mari
  • 5 rosii mai mari
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • 250 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu carne de porc si ardei copt:

Punem la copt ardeii, apoi curatam ceapa si o taiem marunt, rosiile le decojim si le dam pe razatoare.

Carnea o taiem cubulete mici.

Intr-o cratita, punem la incins uleiul si apoi bucatelele de carne, le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem si punem ceapa la calit, cu un pic de sare. Calim ceapa la foc mic, cat timp ne ocupam de ardei sa-i decojim dupa ce i-am copt si apoi ii taiem julien. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam lingurita de boia dulce si apa, amestecam bine, lasam 5 min sa fiarba, apoi adaugam rosiile si lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min, dupa care potrivim de sare si piper, adaugam ardeiul copt. Lasam cca. 10 minute, apoi adaugam carnea, mai lasam la foc mic cca. 10-15 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat, eu n-am pus, baietii mei nu-l agreaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Purcelus de lapte la cuptor,cu garnitura din legume si ciuperci