Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter

de Lorra in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 3323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 lingura pasta tomate
  • 3 carnati semiafumati
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter:

Se pune oala pe foc (mediu) si se lasa cu capacul pus pana cand acul indicator pleaca din zona galbena, apoi se adauga o lingurita de ulei si legumele : ardeii, ceapa si morcovul tocate cubulete. Se lasa 3-4 min. si se adauga cartofiorii taiati cubulete.

Cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi, se da deoparte de pe foc, se adauga pasta de tomate si carnaciorii si se repune pe foc.

Dupa 10 min. se condimenteaza si se pune verdeata tocata marunt, apoi se da jos de pe foc si se lasa cu capacul pus pana cand acul coboara in zona galbena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter