Tocana de cartofi cu mazare si naut

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 8 Apr 2015 | 6393 vizualizari

 

O mancarica rapida si delicioasa,numai buna pentru post.
Reteta o vazusem undeva pe internet,dar nu mai stiu pe ce pagina!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1/2 conserva de mazare
  • 1 conserva de naut
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu mazare si naut:

Ceapa rosie o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline,dupa cateva minute adaugam si morcovul taiat rondele.Se pune apa si se lasa cateva minute sa fiarba la foc mic.

Cartofii ii taiem cuburi,ii adaugam peste morcov,adaugam apa cat sa acopere cartofii,punem condimentele si acoperim cu un capac.

Cand legumele sunt aproape fierte se adauga mazarea clatita cu apa rece si scursa,la fel si nautul.

Se adauga condimente daca este nevoie,se mai lasa circa 5-10 minute pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu mazare si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare verde cu praz si telina