Tocana de cartofi la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 21 Iun 2015 | 4730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 3-4 cartofi noi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi la multicooker:

Carnea se taie cubulete,punem vegeta,piper si boia dulce,ulei de masline si vin rosu si se pun la marinat pentru 2-3 ore la frigider.

Se pune carnea impreuna cu sosul de la marinada in vasul din multicooker,acoperim cu apa,setam la functia Boil pentru 30-40 minute.

Se adauga ceapa taiata cat mai marunt si morcovul taiat rondele.Taiem si cartofii cuburi si ii adaugam peste carne,acoperim cu apa ,setam din nou functia Boil si lasam pentru 30 minute.

Cu 5 minute inainte sa fie gata adaugam rosiile cuburi din cutie,amestecam bine,condimentam dupa gust si mai lasam 5 minute.

Se presara patrunjel proaspat

TIPS-URI

1

se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu cartofi si carnati