Tocana de fasole neagra

de georgiana24 in Mancaruri de post, 21 Ian 2013 | 8976 vizualizari

 

ca la mama acasa :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • un ardei gras sau capia(verde rosu sau galben)
  • suc de rosii sau bulion(eu am folosit o cutie de rosii cuburi)
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel si marar verde(se poate pune si uscat pe timp de iarna)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de fasole neagra:

Se alege bine fasolea, se spala si se pune la fiert. Aveti grija ca sa nu aveti probleme cu stomacelul se schimba apa de 3 ori

Pana fierbe fasolea se taie legumele marunt si se calesc un pic in 2 linguri de ulei

Cand e aproape fiarta se pun legumele calite peste fasole si se lasa pana fierbe bine la foc mic

La final punem bulionul, sarea, piperul si foaia de dafin si sa nu uitam de patrunjelul si mararul verde

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de fasole neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole