Tocana de fasole neagra

de georgiana24 in Mancaruri de post, 21 Ian 2013 | 9071 vizualizari

 

ca la mama acasa :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • un ardei gras sau capia(verde rosu sau galben)
  • suc de rosii sau bulion(eu am folosit o cutie de rosii cuburi)
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel si marar verde(se poate pune si uscat pe timp de iarna)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de fasole neagra:

Se alege bine fasolea, se spala si se pune la fiert. Aveti grija ca sa nu aveti probleme cu stomacelul se schimba apa de 3 ori

Pana fierbe fasolea se taie legumele marunt si se calesc un pic in 2 linguri de ulei

Cand e aproape fiarta se pun legumele calite peste fasole si se lasa pana fierbe bine la foc mic

La final punem bulionul, sarea, piperul si foaia de dafin si sa nu uitam de patrunjelul si mararul verde

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de fasole neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole