Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu

de marcela1979 in Pui, 27 Ian 2014 | 6456 vizualizari

 

delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare,piper
  • ulei
  • 2 buc pipote ,inimi,ficatei de gaina de casa
  • 1/2 kg cartofi
  • lapte
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu:

Se curata legumele.Se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei,se adauga ardeiul tocat si morcovul razalit.Se calesc toate.Se adauga maruntaiele de gaina si se pune apa sa fiarba inabusit.

Cand sunt fierte se adauga sare,piper si pasta de rosii si se mai da un clocot. Se face pireul de cartofi astfel: se curata cartofii,se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare..Cand sunt fierti se scurg si se paseaza .

Se pune putin unt si lapte caldut si se face un pireu pufos. Se serveste cald cu salata sau muraturi.

TIPS-URI

1

in apa in care fierb cartofii se pune putin ulei si nu se mai formeaza spuma

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ardei copti