Tocanita cu carne de porc

de mimmi in Porc, 29 Ian 2013 | 15225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe albe sau rosii
  • 3 fire carnati de porc
  • 500 g carne de porc,pulpa
  • sare,piper,boia de ardei
  • 1 capatana usturoi
  • frunze patrunjel
  • ulei
  • galustele sunt optionale
  • faina alba
  • 2-3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Se curata si se spala ceapa,dupa care se taie marunt si se pune la calit in ulei. Cand s-a sticlosat,se adauga boiaua,carnatul taiat rondele,carnea taiata cubulete. Se adauga apa si se lasa la fiert,condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Gustam carnea sa fie fiarta si pregatim din ou,faina si sare,niste galuste pe care le adaugam cu lingura,in oala unde fierbe tocanita. Pregatim ingrosala din faina si lapte,avand grija sa nu se formeze cocoloase si o adaugam  "in ploaie",mestecand intruna. Adaugam usturoiul pisat si frunzele de patrunjel,taiate marunt si mai lasam cca 5min sa fiarba impreuna,mestecand in continuare sa nu se lege de oala. Servim calda cu mamaliguta.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci