Tocanita cu ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 26 Noi 2012 | 10679 vizualizari

 

Am cumparat o jumatate de kilogram de ciuperci champignon cu gandul sa fac ciulama de ciuperci,dar cum socotela din targ nu se potriveste cu cea de acasa .....am facut tocanita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 200 g suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:

Ceapa,morcovul,ardeiul se spala si se pun in belder la maruntit.

Intr-o creatita de 1/12 l se pune apa la fiert.

Cand apa da in clocot se pun legumele la fiert.

Ciupercile se spala si se taie marunt.Se pun peste legumele aproape fierte.

Cand au fiert ciupercile se pune sucul de rosii si uleiul si se lasa sa dea cateva clocote.

Se sareaza,pipereaza dupa gust.

Stingem focul si punem verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (52)

Teo 1

28.11.2012, 21:26

vai, bunicuto, ce tocanita gustoasa! cati pofticosi ai avut la masa!

Bunica 1

28.11.2012, 22:57

Teo am mancat-o singura.....n-a avut carne .......si de

mena29 1

29.11.2012, 12:51

Maine fac si eu tocanita cu ciuperci!Imi inchipui ce buna a fost!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post