Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

de Constelatialeu in Pui, 25 Aug 2014 | 8632 vizualizari

 

Aveam o punga de legume mexicane,ratacita prin frigider si am zis sa-i fac felul......felul doi,ca peste unu am sarit....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g aripioare
  • 320 g amestec mexican Bonanza
  • 300 g fasole fideluta galbena
  • 3 ardei capia copti
  • 4 cepe potrivite
  • 1 legatura de marar
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta:

Mai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat ulei si apoi am pus aripioarele sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit aripioarele,le-am scos din cratita si am adaugat ceapa taiata marunt.Am lasat-o sa se caleasca pana a devenit aurie si am adaugat ardeiul copt taiat bucatele mici.Am lasat cca 15 min la foc mic si am adaugat sare si piper dupa gust.Apoi am adaugat mixtul de legume si o cana de apa si am lasat sa fiarba cca 20 min.La final adaugam aripioarele si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]