Tocanita cu soia

de LUK in Mancaruri de post, 24 Mar 2011 | 5122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50gr soia cuburi
  • 4 cartofi
  • un ardei rosu
  • o ceapa
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • amestec de legume uscate(delikat)
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina
  • patrunjel verde,dupa gust
  • sare,foi de dafin(dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu soia:

  Punem soia la fiert in apa cu sare.Lasam sa fiarba 10min.Intre timp curatam si spalam cartofii cubulete.Curatam ceapa si o tocam marunt.Taiem si ardeiul cubulete mici.Punem ceapa la calit impreuna cu ardeiul in ulei si adaugam si o lingura de apa.Dupa ce s-au calit putin adaugam boiaua.Amestecam si punem cartofii si apa cat sa i acopere.Intre timp a fiert si soia.O scurgem de apa si o adaugam la cartofi.Completam cu apa si adaugam sare,amestecul de legume si foile de dafin.Lasam sa fiarba pana cand sunt fierti cartofii(25-30min).

Amestecam faina cu putina apa,pana cand are consistenta unei smantani.Turnam peste tocanita in timp ce fierbe.Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Servim cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

LUK 1

25.03.2011, 10:44

Mamaie,Ina,Sufletista

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:11

LUK 1

25.03.2011, 18:30

Diva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post