Spalam ardeii si ii coacem pe plita. Ii intoarcem pe o parte si pe cealalta pentru a se coace uniform.
Dupa ce s-au copt ii punem intr-un vas adanc, presaram putina sare peste ei si ii acoperim cu un capac.
Cand s-au racorit, ii curatam de coaja si ii taiem cubulete indepartand semintele.
Apa lasata de ardei nu o aruncam!!!
Spalam rosiile, le decojim, apoi le taiem cubulete.
Ceapa tocata marunt o calim in uleiul incins.
Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam rosiile si apa.
Acoperim cratita cu un capac si lasam sa fiarba.
Dupa ce au fiert rosiile punem ardeii cu tot cu apa lasata si lasam sa fiarba 10 minute.
Apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il lasam sa se caleasca impreuna cu legumele.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!