Tocanita de cartofi cu pui

de laura_n in Pui, 16 Dec 2012 | 4297 vizualizari

 

O pofta pe care am prestat-o de curand :P

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 4 cepe albe si rosii
  • 8 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 radacina telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 6 rosii moi pt mancare
  • sare
  • boia dulce
  • ulei masline
  • sos rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui:

Se curata ceapa,cartofii si radacinoasele. Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburi mai mari, radacinoasele se dau pe razatoare.

Intr-o cratita/ tigaie (ulterior eu m-am razgandit si am folosit o cratita de tuci), se pune ulei de masline si se pun la calit ceapa cu morcovul si patrunjelul. Se lasa sa se rumeneasca bine si aruncam pulpele peste. Se lasa sa sfaraie un pic si pulpele. 

Dupa ce s-au rumenit pulpele, se adauga cartofii si sare. 

Intre timp, se spala si se curata de coaja rosiile si se taie cuburi.

Dupa ce s-au rumenit si cartofii, se adauga rosiile taiate cu tot cu sucul lasat de acestea.

 Se adauga boia, se lasa sa fiarba bine, si apoi se baga la cuptor pentru vreo jumatate de ora. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]