Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de deyutzky in Pui, 18 Dec 2012 | 25127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 3 cepe mai marisoare
  • 2 morcovi
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • ulei
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri faina
  • 2-3 cani de apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

Intr-o tigaie mai inalta(am avut eu) sau intr-un ceaun se pune ulei, apoi se adauga ceapa tocata si se lasa putin la calit.

Se adauga morcovul taiat cubulete+cele 2 linguri de zarzavat,  se pune putina apa si se lasa acoperit cca 5 minute.

Se spala pulpele de pui si se pun in tigaie, se adauga 2-3 cani de apa cat sa le cuprinda, se acopera si se lasa la fiert cca 20 minute.

Se adauga sucul de rosii amestecat cu faina si putina apa, apoi se pune sare si piper dupa gust si se mai lasa acoperit cateva minute.

Pofta buuna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa