Tocanita de ciuperci

de Dulciuri cu Georgiana in Mancaruri de post, 4 Apr 2017 | 7134 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei gras rosu
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 cescuta vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri pasta rosii
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-un vas, punem putin ulei, apa si ceapa tocata. Lasam sa se inmoaie. Curatam si spalam ciupercile. Peste ceapa, adaugam coditele ciupercutelor maruntite. Lasam sa fiarba.

Taiem si ardeiul gras si il adaugam peste ceapa. Taiem si ciupercile felii, le adaugam in vasul de pe foc, impreuna cu vinul si condimentele.

Lasam sa fiarba 20 de minute si adaugam pasta de rosii si usturoiul strivit. Mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi stingem focul si adaugam patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu fasole verde si ciuperci