Tocanita de ciuperci cu bacon

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 19 Mai 2020 | 3881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon brune;
  • 150 g bacon;
  • 4-5 fire ceapa verde;
  • 2 linguri bulion;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper;
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu bacon:

Bacon-ul se taie fasii, se pune intr-o cratita cu o lingura de ulei si se prajeste, apoi se scoate pe o farfurie.

Se mai pune o lingura de ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt (am pus doar partea alba) si se caleste putin.

Cand se inmoaie ceapa, se adauga ciupercile tocate si putina apa.

Se lasa pana scade, apoi se adauga bulionul.

Se mai pune putina apa, daca a scazut de tot.

Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga bacon-ul rumenit

La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute