Tocanita de ciuperci de post

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 2860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci de post:

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie, dupa ce aceasta devine "sticloasa", se adauga ardeii si morcovii tocati si ei cubulete impreuna cu utina apa si se lasa la fiert.

Intre timp se curata ciupercile, se toaca cubulete si se adauga in tigaie.

Cand lichidul a scazut potrivit de sare si piper, adaugam oregano si sucul de rosii.

Se mai lasa la foc mediu circa 10 minute si obtinem o mancarica rapida si sanatoasa pt zilele de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti in vas roman-post