Tocanita de miel

de Sidy in Oaie, 21 Apr 2011 | 3963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g costite de miel
  • 2 cepe
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel:

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei. Se adauga pasta de ardei, o cana cu apa si carnea de miel taiata bucatele.Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga 1/2 din patrunjelul verde tocat. Se acopera cratita cu un capac si se reduce focul. Se lasa sa fiarba bine.
Cind este gata fiarta carnea se adauga cealalta 1/2 de cantitate de patrunjel verde tocat.
Se poate servi cu pireu de cartofi, mamaliguta sau spanac , asa cum am servit eu.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]