Tocanita de pipote si inimi

de kamy in Pui, 13 Ian 2011 | 15535 vizualizari

 

Pentru ca Sabina nu mananca nimic daca nu are carne a trebuit sa fac ceva langa soteul de morcovi .........de care oricum nu s-a atins.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.pipote si inimi de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 150 ml.bulion
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Ceapa taiata cubulete si morcovul la fel,le-am pus la calit in putin ulei,dupa 5 min am pus o ling.boia,usturoiul taiat marunt,ardeiul cubulete,le-am amestecat bine,am pus pipotele si inimile (pe care le-am spalat bine inainte si le-am lasat o juma de ora in apa)si am adaugat apa sa le acopere.Le-am lasat sa fiarba la foc mic,acoperite,cam 1 ora.Cand apa a scazut si maruntaiele erau aproape fierte ,am pus bulionul .Inainte sa sting focul am pus cimbrul,sare si piper dupa gust.

Se poata manca cu piure de cartofi,orez,mamaliguta sau.... sote de morcovi.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]