Tocanita de porc cu praz si masline

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2016 | 2892 vizualizari

 

O tocanita delicioasa de iarna.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 4 fire de praz (400 g)
  • o ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 150 g masline
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu praz si masline:

Infierbantam  uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete.

Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt.

O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul taiat bucati mari (folosim doar partea alba a prazului) si mai lasam la calit 2-3 minute .

Adaugam carnea prajita, maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare, piper si boia.

Dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul, mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor cu sos de vin alb si ierburi aromatice