Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 14 Mai 2009 | 10754 vizualizari

 

E o reteta usor de facut si nu a primit reclamatii de la nimeni!

 

INGREDIENTE

  • cartofi (1kg)
  • muschiulet de porc afumat (700gr)
  • ciuperci (500grame)
  • 2-3 ardei gras sau gogosari
  • ulei de masline
  • vegeta  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor:

Se unge tava cu ulei de masline, se pun feliile de carne, se presara vegeta piper.Se aseaza cartofi taiati pe lungime in bucati nu
prea groase, se presara vegeta.

Se aseaza ciupercile taiate felii sau bucati mari iar deasupra rondele de ardei sau gogosari.Se toarna apa cu vegeta (150 ml-200ml depinde de tava).Se acopera cu folie si se da la cuptor aproximativ 30 de minute, apoi se mai lasa fara folia de staniol 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (4)

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 10:16

Ma bucur ca iti place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor impanat cu usturoi si slaninuta