tocanita de pui

de marcela1979 in Pui, 29 Dec 2009 | 4823 vizualizari

tocanita de pui

 

INGREDIENTE

  • pulpele si aripile de la un pui
  • ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu sau pasta de ardei 1 lingura
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de pui:

Se spala carnea de pui.Intr-o cratita se pune la calit ceapa tocata marunt,se adauga ardeiul gras sau pasta de ardei ,se adauga carnea de pui si se lasa sa se caleasca.Se pune un pic de boia de ardei si se pune apa sa acopere carnea .Se lasa sa fiarba .cand carnea e fiarta se face o ingroseala din 2 linguri de faina si lapte si se adauga in cratita .Se lasa sa dea un clocot si se adauga frunzele de patrunjel tocat.Se aduga vegeta si piper dupa gust.

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si cu muraturi sau salata de sfecla

Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari