tocanita de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 7 Apr 2010 | 4983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • o capatana de usturoi
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 fire de cimbru
  • 2 linguri bulion sau suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de pui:

se spala puiul, se taie bucati si-l punem la fiert, astfel facem si o supa din el :D

separat calim ceapa taiata mai mare si usturoiul, dupa care adaugam carnea si punem firele de cimbru, completam cu o cana de supa, punem bulionul si lasam sa fiarba impreuna cca 10-15 min.

condimentam cu sare, piper si boia.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu smantana si galusti