Tocanita de pui cu ciuperci

de marinicayou10 in Pui, 22 Feb 2012 | 5382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 cepe mari
  • 500-600 gr ciuperci proaspete
  • un pahar smantana grasa de la Danone
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita cimbru
  • o lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • putin marar sau partunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ciuperci:

Asa..acum trecem la treaba :) Pieptul de pui il taiem fasii lungi. Ceapa julienne, ardeiul tot ceva fasii ..le vedeti in poze. Nu trebuiesc tocate marunt. Ciupercutele le taiem felii.

Acum, punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa, dupa 10 minute adaugam si ardeiul, calim putin, adaugam puiul si calim bine pana isi schimba culoarea. Adaugam ciupercile si amestecam odata, apoi lasam sa fiarba. Nu adaugam apa pt ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legulmele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc dupa gust toate. 2 catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.

Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marinicayou10 1

22.02.2012, 20:05

Foarte buna mamaliga mai este cea Italieneasca cu parmezan ..pt tine miki

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:50

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne