Tocanita de pui cu vinete

de flori24 in Pui, 20 Iun 2014 | 6882 vizualizari

 

reteta originala se numeste "Tocanita siciliana cu vinete"-J. Oliver. Sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • 500 g de pipote si inimi
  • 2 vinete maricele
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 4 catei de usturoi
  • marar
  • oreganu
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 ardei iute
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu vinete:

Se spala carnea intr-un jet de apa rece .,si se pune la calit  in 3 linguri de ulei  la foc mic.

Se spala ceapa ,rosiile,vinetele,morcovul si ardeiul. Se taie cubulete toate legumele. Dupa ce s-a rumenit foarte putin carnea punem ceapa ,morcovul si ardeiul si le lasam numai cat sa se imoaie legumele.

Se pun 3-4 cani de apa impreuna cu vinetele si rosiile .Dam focul mai tare ,punem capacul si lasam sa se inabuse 10 minute.Dupa punem usturoiul taiat fin ,mai lasam vreo 20 de minute  si dupa punem mararul, ardeiul iute, condimentele si pasta de bulion .Mai lasam putin si apoi  putem servi cu un ardei copt :) .Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
La multi ani bucataras cu Fesenjan - Tocanita persana cu rodii