Tocanita de vara

de ella 87 in Pui, 9 Iul 2013 | 5062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui dezosate,
  • 5 rosii marisoare,
  • 3 cartofi,
  • ceapa,
  • usturoi,
  • condimente,
  • patrunjel,
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Fierbem carnita de pui, apoi o dam deoparte. Calim ceapa in putin ulei, punem cartofii, carnea si fierbem la foc potrivit. Adaugam si o lingura de vegeta, 3 catei usturoi, putin cimbru.

Spalam rosiile si le tocam marunt, le punem in oala peste restu ingredientelor, punem capacul si mai lasam sa fiarba. La sfarsit asezonam cu marar, servim alaturi de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere