Tocanita de vara cu pui

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 3 Iul 2010 | 11136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 copanele de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 morcov
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • sare/piper
  • o legatura de marar
  • ulei
  • suc de rosii 500 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara cu pui:

Prajim carnea de pui , intre timp tocam marunt toate legumele  , exceptie vom face pentru rosii care le oparim si le curatam de coaja si abia apoi se dau pe razatoare.

Separat intr-o tigaie prajim in ulei ceapa , care  cand prinde culoare aramie adaugam peste ea restul de legume si le calim ( legumele isi vor lasa un suc propriu) asteptam ca sucul lasat de legume sa scada si adaugam si sucul de rosii ,  sare si piper dupa gust si carnea de pui.  Mai lasam 10 minute la foc mic dupa care adaugam pentru un gust mai bun marar tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet si muschiulet de porc umplut