Tocanita de vitel cu morcov

de Gicuta in Vita, 21 Oct 2015 | 10015 vizualizari

 

O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 4 morcovi potriviti ca marime
  • 2 linguri pasta de ardei
  • cca 500 ml supa de vita
  • 50 ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel cu morcov:

Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.

Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.

Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.

Morcovul il curatam si spalam .

Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.

Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper.

 Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.

Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .

 

La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

21.10.2015, 18:09

Bunătate de tocăniță!

Rocsi 1

21.10.2015, 19:28

Ce apetisanta!

dantes 1

05.11.2019, 08:24

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Coaste de vitel in sos de rosii