Tocanita de vitelus

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2010 | 4280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi vitel
  • ceapa 2 buc
  • morcov 1 buc
  • ardei gras verde 1 buc
  • ardei rosu 1 buc
  • rosii 4 buc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitelus:

Carnea taiata bucati se pune la calit impreuna cu morcovul si ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, la foc mic. Se fierbe acoperit pana ce scade sucul.

Adaugam rosiile si ardeii tocate cubulete . Se pune si putina supa, daca nu este lichid suficient, potrivim dupa gustul cu sare si piper .

Se baga  cuptor, pana scade toata zeama , apoi presaram patrunjel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitelus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

pana_luminita 1

10.05.2010, 20:41

mamaliguta

nadina73 1

10.05.2010, 23:27

super bun,m vrut 5 furuclite dar nu sa putut decat 4 ,nu e vina mea

lia maria 1

11.05.2010, 09:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mici din carne de porc și carne de vită