Tocanita la '" CINA PORCULUI"

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 14066 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

27.11.2010, 22:19

mmmmm

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 22:41

ce deliciu..............

Sylvia 1

27.11.2010, 23:03

Cred ca de cateva ori am mancat mancarica asta, bunicii mei o faceau cand taiau porc ....in copilaria mea, puneau si usturoi in ea. Minunata reteta

MIUTA 1

27.11.2010, 23:17

Multumesc Gaby,Medioto

MIUTA 1

27.11.2010, 23:18

Multumesc Sylvia sigur ai mancat.Daca nu ma insel ai locuit la Nasaud si aceasta mancare se face des pe Valea Somesului de unde sunt si eu

diaconta 1

27.11.2010, 23:33

ce dor mi-e de cand taiam porcul,ce bunatati de mancaruri faceam

Corinuta 1

27.11.2010, 23:48

super!

mamaieelena 1

28.11.2010, 07:09

inainte de craciun?de ce ne faci pofta?oricum arata bine delicios de bine............hmmmmm

onuta 1

28.11.2010, 10:13

delicios

MIUTA 1

28.11.2010, 13:42

Multumesc Diaconta,Corina,Mamaieelena,Onuta

Gurmanzii 1

28.11.2010, 13:54

ce buuun

kamy 1

28.11.2010, 23:01

bunnnn 5f

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:38

buna tocanita dar mai bun ar fi sa taiem un porc

Cris2711 1

12.02.2011, 13:09

sunt nebuna si eu dupa papica aceasta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui in sos rosu