Tocanita la '" CINA PORCULUI"

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 14147 vizualizari

 

La taiatul porcului se pregatesc mai multe feluri de mancare de carne(tochitura,tocanita cu bulion,carne fripta sau tocanita pe care v-o prezint eu acum)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • o lingura mare de untura
  • o ceapa 
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 catei usturoi
  • 0 lingura faina
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la '" CINA PORCULUI":

Se caleste in untura incinsa o ceapa tocata fin.Se adauga pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se adauga sare se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba.Nu trebuie adaugata apa deoarece lasa carnea.Cand este fiarta s-ar putea sa fie scazuta apa din carne atunci trebuie neaparat sa mai adaugam putina apa peste carne. Pe urma se pune o lingura de faina dezlegata cu lapte si se toarna peste tocanita. La sfarsit se pune smantana,piper si sare daca mai este nevoie.Se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la '" CINA PORCULUI"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (14)

kamy 1

28.11.2010, 23:01

bunnnn 5f

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:38

buna tocanita dar mai bun ar fi sa taiem un porc

Cris2711 1

12.02.2011, 13:09

sunt nebuna si eu dupa papica aceasta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez basmati &salbatic cu cotlet de porc