Tocanita multicolora

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 28 Oct 2010 | 3985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc(muschi,pulpa fara os)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 rosii decojite/rosii in bulion/rosii pregatite pentru iarna
  • sare,piper
  • 1 lingura faina
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita multicolora:

carnea feliata se sareaza si se pipereaza si se rumeneste in 2 linguri de ulei pe ambele parti.Ceapa tocata marunt,morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 min,apoi se adauga apa,cat sa acopere totul,rosiile tocate si usturoiul.
Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele.Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita,amestecand energic.Se mai lasa 5 min pe foc si se trage deoparte.Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita multicolora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

28.10.2010, 21:45

mmm

nadina73 1

28.10.2010, 22:40

super bunene place si noua tare mult

Corinuta 1

29.10.2010, 12:21

arata bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftii - racituri traditionale