Tochitura

de mihaelaM in Porc, 1 Iul 2011 | 4598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1inima porc
  • 4-5 rinichi
  • 1 bucata de ficat
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1lingura faina
  • 1cana suc de rosii
  • piper
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Punem maruntaiele la fiert timp de 15min.

Dupa cele 15 min aruncam acea apa si punem alta,lasam sa fiarba.

Cand maruntaiele sunt fierte le scoatem,le lasam putin sa se raceasca,apoi le taiem cubulete.

 Curatam ceapa,o taiem si o punem la calit impreuna cu morcovul,amestecam usor din cand in cand.Cand ceapa devine aurie punem sucul de rosii,amestecam pana compozitia devine omogena apoi punem faina mestecand rapid si punand putin cate putin supa de la maruntaie(atentie puneti cate putin si amestecati repede sa nu se formeze cocoloase).

Punem piperul,sarea si mai lasam sa fiarba 10-15min.

Intre timp spalam si taiem mararul marunt.Cand mancarea este gata stingem focul si punem mararul. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sos de branza