Tochitura cu bere neagra

de violeta30 in Porc, 30 Dec 2018 | 5254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de porc proaspata
  • 2-3 carnati la gratar
  • 2 bucati de carne la gratar
  • 300 gr pipote si inimi de pui
  • 5 linguri de ulei
  • 6 ciuperci mai mari
  • 200 ml bere neagra
  • 50 ml suc de rosii de casa
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi pisati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu bere neagra:

Am avut cativa carnaciori si carne ramase de la gratarul de ieri.

Am pus in cratita uleiul, ciupercile feliate, carnea proaspata taiata cuburi si inimioarele cu pipotele de pui. Le-am lasat sa se prajeasca bine (de la ciuperci a lasat zeama). Am pus carnaciorii fripti feliati mai subtire, carnea fripta taiata cubulete in cratita cu ciupercile. Apoi am adaugat berea si sucul de rosii, am potrivit de sare si condimente. 

La sfarsit am pus usturoiul pisat si am mai lasat putin.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]