Tochitura cu pireu

de Ubulika in Porc, 10 Ian 2012 | 5970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne de porc,cu pulpa fac de obicei .De data asta am avut carne de porc afumata
  • 3 carnati afumati
  • 2 cepe
  • usturoi, un catel
  • 3-4 linguri bulion,2 linguri faina
  • foi de dafin
  • delikat
  • boia,piper
  • ardei ..eu am avut tocat la borcan
  • optional si cimbru.eu cateodata pun..cateodata nu,cum imi vine.sotul nu prea il agreeaza:))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu pireu:

Se prajeste carnea cuburi, dupa 5 minute si carnatii. Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie. Se pune ceapa in cratita, lasam 2 minute pana prinde o culoare aurie. Punem carnea inapoi si acoperim cu apa..cat sa acopere carnea de 2 degete. Daca scade prea mult mai completam cu apa fierbinte. Se condimenteaza. Cand se inmoaie putin carnea punem si ardeiul. Lasam sa fiarba in jur de 40-50 minute. Cand e aproape gata se face ingrosala din faina si bulion, stins cu putina apa si se pune peste carne. Aruncam peste 2 foi de dafin si usturoiul.(optional si cimbru.) Am pus si un vf de ardei iute pt un gust mai picant. Mai lasam 10 minute si stingem focul.

Se serveste cu mamaliga sau alaturi de un pireu.De data asta noi am optat pt a  doua varianta:)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu pireu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)