Tochitura din Bihor

de Sidy in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2011 | 6827 vizualizari

 

Stiu ca sunt foarte multe retete de tochitura asa ca am sa va dau si eu una din zona noastra.....

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne porc
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g carnati prajiti
  • 100 ml vin rosu
  • 1 caciulie usturoi
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura din Bihor:

Carnea de porc se taie bucatele.

Ficateii se curata si se taie in doua

Carnatul prajit se taie felii.

Usturoiul se curata si se piseaza.

Intr-o cratita topim untura, adaugam uleiul si bucatelele de carne pe care le rumenim frumos pe toate partile.

Le asezonam, apoi adaugam vinul si lasam la foc mic sa fiarba carnea.

Cand e aproape gata adaugam ficateii , feliile de carnati si pasta de gogosari apoi usturoiul pisat.Lasam sa fiarba si apoi sa se prajeasca bucatile de carne.Presaram cimbru la sfarsit.

Servim tochitura alaturi de mamaliguta sau cartofi.

Eu am servit-o cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde si cu castraveti murati la soare.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din Bihor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea