Tochitura olteneasca

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 23843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g carne de porc
  • 150-200g kaizer
  • 8-10 ciuperci champignon
  • 1 arde gras
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita ulei
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Taiem carnea in cubulete si costita o taiem feliute subtiri. punem uleiul intr-o tigaie si prajim carnea alaturi de cateva rondele de ceapa. Dupa ce cubuletele sunt rumenite bine, le scoatem pe o farfurie si punem la prajit si feliile de kaizer.

Cand si kaizerul este gata prajit, il punem pe farfurie langa carne.
In uleiul in care am prajit carnea si kaizerul punem la calit ceapa. Cand ceapa devine aurie, punem si ciupercile peste, mai lasam cateva minute la calit si punem si ardeiul gras.

Peste legumele calite punem carnea si kaizerul si turnam sucul de rosii. Inabusim 10-15 minute la foc mic, dupa care adaugam si usturoiul zdrobit cu lama cutitului, sare si piper dupa gust si e gata tochitura noastra.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta, cu putin patrunjel presarat si eventual branza veche de oaie rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:21

si ardei copt alaturi....e o nebuniee

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:53

mamaie de ardei copt am uitat de data asta dar data viitoare promit k nu mai uit

alinutzika 1

01.08.2011, 00:23

ce bunatate...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu cus-cus