Tort cu ananas

de ella49 in Torturi, 17 Mai 2011 | 4062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 5 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • faina
  • Pentru crema:
  • 1 plic de crema pentru prajituri
  • 250ml lapte
  • 1 cutie de ananas
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ananas:

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,apoi se adauga zahar putin cate putin amestecand.Se pune si zaharul vanilat.Apoi punem galbenusurile amestecate cu praful de copt.Apoi faina cat cuprinde.Trebuie sa fie ca o crema.Se pune compozitia intr-o tava rotunda si se da la cuptor pentru 20-25 de minute.

Se prepara crema,intr-un bol punem laptele cu praful de crema si amestecam cu mixerul 5-6 minute.Blatul de tort scos de la cuptor se taie in 3,se pune crema peste foi si puteti pune si inauntru ananas daca doriti.Se orneaza cu ananas!!POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de dovleac placintar